Winkelwagen

Astrologische halfedelstenen

Volgende >>


Astrologische halfedelsteen voor de BOOGSCHUTTER.


Gewijd aan de engel Tsadkiël.

Artikelcode: 379Astrologische halfedelsteen voor de BOOGSCHUTTER.
Astrologische halfedelsteen voor mensen geboren onder het sterrenteken RAMVervaardigd in de vorm van een gepolijste halfedelsteen.

  • Gebruiksaanwijzing: Neem de halfedelsteen in uw linkerhand op momenten waarbij u het moeilijk heeft of anderzijds, typisch voor het sterrenteken waar je zich verbonden mee voelt. Haal diep diep adem, sluit de ogen en visualiseer goed wat je precies had gewenst of waarbij je denkt hulp en enige vorm van geluk nodig te hebben. Doe deze vorm van meditatie een tiental minuten tot een kwartier maar ook niet langer. Handel vervolgens naar de gevoelens of ingevingen die je hebt gewaargeworden zonder daarbij haast of spoed na te streven, maar alsnog als een deel van uw geluk te gaan bepalen. Neem jouw wens steeds mete en positieve ingesteldheid in gedachte, ook wanneer je zich slachtoffer zou voelen door de acties of nalatigheden waaronder je zich gebukt voelt. Het helpt om je doel te bereiken of de problemen die je wenst opgelost te zien tot het minimum te herleiden.

  • Wanneer je steen niet gebruikt of een tijdje niet wenst te gebruiken is er een algemene richtlijn deze te bewaren in een schuif waarin je jouw persoonlijke kledij opbergt.

  • De vervulling van uw wens zal zich op een tijdstip voordoen die niemand kan voorspellen, maar u mag er gerust in zijn dat uw wens gehoord wordt. 

  • Te onthouden: net zoals alle andere producten op deze website kan en mag u enkel een wens formuleren die goed is voor uzelf maar niet met de bedoeling iemand anders schade toe te brengen in gelijk welke zin van het woord.

  • Prdouct voor religieuze doeleinden.
  • Made in Brazil.

euro 12.00


Kortingsschema:
1 = 0 %
1 = 10 %Voorlopig niet in voorraad !


Aantal